Hirdetés

Aza, mazur, Kaci és Dobos Evelin a zombik ellen - Game Pass Fesztivál 7. nap

|

Négyen vonulnak harcba az élőhalottak ellen a Game Pass Fesztivál legújabb videojátékos streamjében.

Hirdetés

Nincs megállás egyetlen pillanat erejéig sem, kooperatív zombi-henteléssel folytatódik a Game Pass Fesztivál, a mai adásban ugyanis Dobos Evelin, Aza, mazur és Kaci próbálják átverekedni magukat a World War Z fertőzöttjein, mindezt úgy, hogy a legkülönbözőbb hardverekkel csatlakoznak be a játékba - bizony, ezúttal nem csak Xbox Series X konzolokon zajlik majd a móka.

Hirdetés

Az élő adást a megszokott platformokon, vagyis az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  illetve a  GameStar YouTube-csatornáján (és persze itt alább) lehet követni, de fontos megjegyezni, hogy a szereplők a YouTube-chatet nézik majd kizárólag. 

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem (a heti programot itt találjátok meg), akkor bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)