Hirdetés

Bazska megmutatta, hogyan kell uralni a pályát az NBA 2K20-ban

|

Ismét egy sportjáték került elő a Game Pass felhozatalából, legújabb livestremünkben Bazska az NBA 2K20-at vette elő.

Hirdetés

Szerdán minden a fociról szólt, csütörtök este azonban Tőrös Balázs, avagy Bazska volt legújabb vendégstreamerünk a Game Pass Online Fesztiválon, aki pedig kicsit is ismerői őt és munkásságát, az előre borítékolhatta, hogy itt bizony pattogni fognak azok a bizonyos lasztik. Értelemszerűen tehát az NBA 2K20 került elő, amit Bazska a fiával, Barnival nyúzott együtt az élő adásban.

Nem is fogták rövidre a dolgot, egy több mint 3 órás livestream kerekedett ki mindebből, amit természetesen az összes többi adáshoz hasonlóan szintén visszanézhettek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy akár itt is, ha ráböktök arra a kedves kis Play gombra. 

Egész májusban dübörög a Game Pass Online Fesztivál, amelynek minden nap 19 órakor startolnak el videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai. Ne felejtsetek el feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)