Hirdetés

Bekerülhet az Xbox Game Passba a tavalyi év egyik legjobb játéka

|

A hivatalos Xbox Game Pass Twitter-fiók posztjából arra következtethetünk, hogy decemberben újabb remek játékkal bővül a szolgáltatás.

Hirdetés

Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. december 5-én írtunk arról, hogy Phil Spencer elszólta magát egy streamben, amikor azt állította, jön a Control az Xbox Game Passba, ezt azonban mind a 505 Games, mind a Remedy Entertainment igyekezett nagyon határozottan tagadni. Végül aztán tényleg nem került be a játék a kínálatba, de úgy tűnik most eljött az idő. 

Az Xbox Game Pass Twitter accountja a megszokott módon, egy "kiszivárogtatott" e-maillel sugallta, hogy egy olyan játék érkezik decemberben, aminek köze van egy baljós vörös fényes gifhez, és amit a rajongók régóta kitartóan emlegetnek.

Hirdetés

A Control és a vörös szín erősen összefügg, az említett eset miatt pedig tényleg régóta nyúzzák a játékosok az Xboxot. Várjuk a hivatalos bejelentést, de megint egy izgalmas hónap állhat előttünk, ami bőven ellensúlyozza a Games with Gold keretében adott játékokat.

Egyébként decemberben fog csatlakozni a szolgáltatáshoz az EA Play PC-s változata is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)