Hirdetés

Bizarr The Sims 4 versennyel folytatódott a Game Pass Fesztivál

|

BZ, Paplovag és Dobos Evelin The Sims 4-eztek a Game Pass Fesztivál legutóbbi adásában, mi viszont csavartunk egy nagyot a megszokott játékmeneten.

Hirdetés

Tegnap este The Sims 4 livestreamet nézhettek a Game Pass Fesztivál követői, ez azonban nem a megszokott, hétköznapi, pórias simsezés volt. BZ, Paplovag és Dobos Evelin ugyanis egy végtelenül fura "versenyben" találták magukat, ahol karakterük főbb külső és belső jellemvonásait nem maguk határozták meg, hanem egymás számára választották ki a lehető leghajmeresztőbb kombinációkat. 

Fura karaktereikkel később konkrét feladatokat is végre kellett hajtaniuk, de ez persze nem ment olyan egyszerűen, miután megpróbálták alaposan megnehezíteni egymás dolgát. 

Hirdetés

Természetesen most is készült egy rövid összefoglaló videó, amelybe a tegnap esti livestream legjobb pillanatai kerültek be.

A teljes adást pedig a megszokott módon a YouTube-csatornánkon, illetve alább tudjátok visszanézni.

Persze egy ilyen kivételesen mókás adás után sincs megállás, ma 19 órakor például Mogács Dániel esik neki a Warhammer: Vermintide 2-nek Kiss Imi és Kaci társaságában. Ha erről sem akartok lecsúszni, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A hét teljes programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)