Hirdetés

Checkpoint Game Show - Game Pass Online Fesztivál 9. nap

|

Hogyan teljesítenek videojátékos szakértőink nyomás alatt? A ma esti adásból kiderül.

Hirdetés

Tavasszal egy kvízben izzasztottuk Stökiéket, most pedig egy különleges Game Show formájában tesszük próbára a tudásukat. A múlt héten debütált Fedőnevek - Game Pass Edition bizonyára most is előkerül majd, de egy kicsit átdolgozott, feltuningolt változatban.

Hirdetés

A mindkét vasárnap jelentkező Checkpoint különkiadások csapata ezúttal kiegészül Hancuval, így hatan vágnak neki a srácok a kalandnak. A stream ezúttal is este 7-kor kezdődik a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalán. 

Ha nem akartok lemaradni az adásokról, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengőt! Ide kattintva minden fontos információt megtaláltok a Game Pass Online Fesztiválról, beleértve az elmúlt napok legjobb pillanatait is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)