Hirdetés

Csajos házibulival vár az Game Pass Online Fesztivál 3. napja

|

Csillsz, Dobos Evelin, Nyestiii és Toppler Dornia ragad ma kontrollert az Game Pass Online Fesztiválon.

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában Csillsz, Dobos Evelin, Nyestiii és Toppler Dornia méri össze tudását a legkülönfélébb partijátékokban. A lányok számára nem ismeretlen a játékok világa, Evelin pedig visszatérő vendégnek tekinthető a Game Pass fesztiválok történetében, de így négyen még nem játszottak együtt.

Kaci és Kiss Imi összeválogattak egy halom mókás partijátékot, szóval ma valódi házibuli hangulat várható a GameStar stúdiójában. Az élő adás a megszokott időpontban, 18 órakor kezdődik és ha minden jól megy, nagyjából éjfélig fog tartani.

Hirdetés

Ma is az Xbox Magyarország Facebook-oldalán, a GameStar Hungary YouTube-csatornán, illetve itt alább tudjátok majd élőben nézni az adást.

Ha nem akartok lemaradni a fesztivál többi napjáról sem, feltétlenül iratkozzatok fel a csatornánkra, hiszen az élő adások mellett összefoglalókkal jelentkezünk és a legjobb jeleneteket is kigyűjtjük nektek. És ne feledjétek, a GameStar TikTokján behind-the-scenes videókat is találtok!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)