Hirdetés

Daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti megtanulják, a pók nem barát - Game Pass Fesztivál 14. nap

|

Daev, Sirius, Paplovag és Videojáték Zsolti egy kis kooperatív mókára szánták magukat a Game Pass Fesztivál mai adásában, ahol a Groundedben próbálnak túlélni.

Hirdetés

Rákanyarodtunk a Game Pass fesztivál harmadik, egyben utolsó hetére, amelyet ismételten videojátékos livestreamek indítanak el. Első körben ma este daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti fogják kipróbálni magukat óriási pókok, és a kiskert más félelmetes élőlényeivel szemben parányivá zsugorodott karaktereikkel. Igen, a Grounded kerül elő ma, a srácok pedig különböző eszközökön, PC-n, konzolon és androidos mobilokon fognak együtt játszani. 

Hirdetés

A ma este menetrendszerűen érkező következő adást az Xbox Magyarország Facebook oldalán, illetve a GameStar YouTube-csatornáján (valamint lentebb ebben a hírben) tudjátok nézni, viszont nem árt észben tartani, hogy a YouTube-chatet nézik majd, ott tudtok kérdezni is.

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem, akkor mindenképp iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)