Hirdetés

Ebben a kórházban biztosan elszabadul a vírus

|

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában a gyógyításé a főszerep.

Hirdetés

László Viktória nemrég indította el saját Twitch csatornáját, de már most rentegen rajonganak a streamjeiért. Az Animal Crossing után most azonban egy fokkal komolyabb vizekre evez, hiszen egy kórházat kell igazgatnia. 

Hirdetés

Na jó, természetesen a Two Point Hospital sem veszi azért halálosan komolyan magát: a legfurcsább betegségekből kell kigyógyítanunk a szerencsétlen városlakókat idióta gépekkel, de emellett a stratégia és a gazdasági döntések is fontos szerephez jutnak. Hogy Vikinek sikerül-e mindent kézben tartania, az ma este kiderül.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a Game Pass Online Fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)