Hirdetés

Egész estés programmal tér vissza a Game Pass Online Fesztivál

|

November 9-től minden este 6-tól egészen éjfélig tart a műsor, ahol sztárvendégekkel játszunk és beszélgetünk.

A Game Pass Online Fesztivál rengeteget változott és fejlődött az elmúlt évek során, novemberben pedig az eddigi legizgalmasabb programmal térünk vissza. Ugyan most "csak" 5 napig tart majd a buli, minden eddiginél hosszabb adásokkal várunk titeket, hogy biztosan ne unatkozzatok november közepén.

Hirdetés

A lényeg

November 9-13 között minden este élőben jelentkezünk a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán. Az adások este 6-kor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak, minden nap valami egyedi tematika köré felhúzva.

Lesz itt autós nap, ahol nem kisebb neveket ültetünk szimulátorba, mint Winkler Róbert, Wéber Gábor és Vályi Pista, készülünk egy csajos házibulival ahol a couch party játékok lesznek előtérben, és persze a Checkpoint különkiadás sem maradhat el. De ez még csak a jéghegy csúcsa:

Ne csak nézd, szólj bele

Az adások nemcsak hosszabbak, hanem interaktívabbak is lesznek. Lesz lehetőségetek beleszólni a műsorba, szavazni az eseményekről, könnyíteni vagy épp nehezíteni a játékosok dolgát. Természetesen ezúttal is olyan címeket pörgetünk majd, amik benne vannak a Game Pass kínálatában. Ha már itt tartunk, azt tudtátok, hogy most a PC Game Pass és a Game Pass Ultimate is mindössze 300 forintba kerül az első hónapban?

Ezzel mindenki nyer

Természetesen most sem maradtok akciók és nyeremények nélkül, hardverek és előfizetések is várnak majd rátok, figyeljétek az élő adásokat, melyekben minden részletet elmondunk! 

A fesztivál házigazdái ezúttal is Kiss Imi és Kaci lesznek, akik gondoskodnak majd róla, hogy egy percig se unatkozzatok. Ha egyetlen esti adásról sem szeretnétek még csak véletlenül sem lecsúszni, akkor mindenképpen ajánlatos feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára. Az egyes adásnapok livestreamjeiről külön hírekben is be fogunk számolni, az adások másnapján pedig összefoglaló videókban emeljük ki a legemlékezetesebb, vagy épp legviccesebb pillanatokat.

A Game Pass Online Fesztivál életre hívásában a Konzolvilág is segítségünkre volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)