Hirdetés

Élő Féktelenül adaptációvá változott Isti Forza Horizon 4 livestreamje

|

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ilyen Forza Horizon 4 livestreamet még bizony soha az életben nem láttunk korábban.

Hirdetés

Emlékeztek még az 1994-es Féktelenül című filmre Keanu Reeves, Dennis Hopper és Sandra Bullock főszereplésével? Ebben a moziban Reevesnek egy olyan buszt kellett vezetnie, amivel sosem állhatott meg, sőt nem is lassíthatott 50 mérföld per óra (kb. 80 km/h) alá. Nos, valami egészen hasonló történt a Game Pass Online Fesztivál második napján Szalay Isti Forza Horizon 4 livestreamje közben. 

Hirdetés

Valamiféle technikai para keserítette meg ugyanis Istiék életét (ugyebár Unfield is csatlakozott hozzá), ennek következtében pedig, ha épp nem történt valamiféle mozgás a játékban, akkor teljesen szétesett a stream képe. Ezt úgy próbálta meg Isti kiküszöbölni, hogy a töltőképernyők alatt és a menüben ő maga ugrált, izgett-mozgott, hogy legalább a kamerája rögzítsen valamiféle mozgást. 

Unfielddel még egy büntetést is kitaláltak: ha Isti a vázolt módszer segítségével nem tudja kiküszöbölni a bugot, és megjelenik a hibás adáskép, akkor bizony a steamernek azonnal le kellett nyomni tíz guggolást. Gondolom sejtitek, hogy erre is sor került a livestream folyamán nem is egy alkalommal. 

Ha a teljes tegnapi adást újra akarjátok nézni, akkor elég ráböknötök erre a csinos kis Play gombra itt lent. Ne feledjétek, ma 19 órakor jön a következő rész, melyben ezúttal Csecse Attila és Viszkok Fruzsi fognak játszani az Overcookeddal. 

Ha pedig nem akartok május folyamán a Game Pass Online Fesztivál többi videojátékos livestreamjéről, karanténkoncertjéről, talk show-járól és Checkpoint podcastjáról sem lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)