Hirdetés

Elszabadultak az indulatok a diszfunkcionális család utolsó GTA streamjében

|

Hajtépő versenyekkel zárták a nagy kalandot a Game Pass Online Fesztivál GTA-sorozatának résztvevői.

Hirdetés

Tegnap lepörgött az Game Pass Online Fesztivál harmadik, egyben utolsó GTA V Online livestreamje, ismét Paplovag, Aza, daev és Dobos Evelin mentek egymás idegeire a játékban. Az utolsó részben nem csak a harc került a fókuszba, végignézhettünk autós és repülős versenyeket is.

Maradjunk annyiban, hogy négy vendégünk közül nem mindenki mellé ülnénk be, ha egy valódi autó volánja mögé sodorná őt az élet, de persze az is elképzelhető, hogy csak a kontrollerrel nem ment annyira a vezetés. Így legalább számos emlékezetes pillanattal ajándékoztak meg bennünket.

Hirdetés

A tegnap esti élő adás legemlékezetesebb pillanatait egy külön kis összefoglalóban szedtük nektek össze.

Most is vissza tudjátok nézni a teljes tegnapi adást. Ezúttal tényleg mindenképpen érdemes, a móka minden pillanata aranyat ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)