Hirdetés

Érdekel egy péntek esti exkluzív The Biebers karanténkoncert?

|

Puskás Peti és zenekara direkt erre az alkalomra készült egy különleges műsorral.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg már tudjátok, hogy a Game Pass Online Fesztiválon minden pénteken koncertek váltják a videojátékos streameket. Ez most sem lesz másként, ezúttal a The Biebers húzza a talpalávalót

Hirdetés

Puskás Peti és zenekara egy különleges műsorral készültek a fesztiválra, így korábban sosem látott és hallott produkcióra számíthattok, emellett pedig természetesen kérdezni is lehet majd a zenekar tagjaitól. Már csak ezért is érdemes velünk tartani este 7-től!

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)