Hirdetés

Erre számíthatunk az Xbox Series X-től és a PS5-től

|

A Checkpoint tegnapi különkiadásában az új generációról volt szó, Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur beszélgettek két órán keresztől múltról és jövőről.

Hirdetés

Nem indult erősen az Xbox One, de a Microsoft számos jó ötlettel állt elő később, amikkel valamelyest be tudta hozni hátrányát a jelenlegi generációban, és sokkal erősebben indulhat a következőben. Mind az Xbox Series X, mind a PlayStation 5 miatt okkal lehetünk izgatottak, bár még sok a kérdés a két új konzollal kapcsolatban.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál keretében megtartott második Microsoft éjszakák Checkpoint beszélgetés középpontjában az új generációs gépek álltak, a korábbról már jól ismert szakértői gárda ismét kamerák elé ült, hogy megvitassa, hogyan indult a nyolcadik konzolgeneráció, és mit várhatunk a kilencediktől. 

Ma este a múlt héten nálunk koncertező Aza tér vissza, ezúttal a Jump Force-ban fog elkenni pár szájat. Az adást élőben követhetitek a GameStar YouTube csatornáján 19:00-tól, a Game Pass Online Fesztiválról pedig mindent megtudhattok a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)