Hirdetés

Evelin bugyira vetkőzött élő adásban, óriási a botrány

|

Erre senki sem számított péntek este, ezt nem láttuk jönni!

Hirdetés

Na, ha bárki is definiálni akarja a clickbait fogalmát, akkor tessék, segítünk, ez pontosan az. Utólag is bocsi címért és a leadért, de épp a szereplők vágytak pontosan ilyen szalagcímekre, úgyhogy tessék, megkapták, rajtunk ne múljék a dolog!

Folytatódott ugyanis a Game Pass Online Fesztivál extrém teleregénye tegnap este, Paplovag, Aza, daev és Dobos Evelin újra leültek a GTA Online elé, ahol kedves kis diszfunkcionális családjuk mindennapjait pörgették tovább.

A legutóbbi részben a rendőrséggel is meggyűlt a baja a négyesnek, de persze az sem segített, hogy Aza és daev folyamatosan egymásra vadásztak - pedig elvileg rokoni szál is húzódik közöttük a játékban, igazi dél-amerikai szappanopera ez. Az adás végén egy tetoválószalonba is ellátogattak az ifjak, ez a szegmens is emlékezetesre sikeredett. 

Hirdetés

A livestream legemlékezetesebb és legviccesebb pillanatait külön is összegyűjtöttük nektek egy rövid összeállításban, ezt alább találjátok meg.

A tegnapi adást most is visszanézhetitek teljes egészében természetesen, vagy akár be is pótolhatjátok, ha valamilyen okból lecsúsztatok volna róla, a fentiek fényében el tudjátok dönteni, hogy megéri-e, szerintünk mindenképpen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)