Hirdetés

Exkluzív interjú és egy zseniális Checkpoint podcast zárta az őszi Game Pass Fesztivált

|

Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur a Bethesda munkásságáról beszélgettek, de előtte még egy különleges interjút is megnézhettetek.

Hirdetés

Tegnap elérkezett a Game Pass Fesztivál őszi etapjának utolsó napja. Az esti Checkpoint podcast előtt viszont rendhagyó módon indult az adás, ugyanis Grath exkluzív interjút készíthetett Kiki Wolfkill-lel, a 343 Industries vezető producerével, aki az egész Halo franchise mögött álló egyik legfontosabb iparági vezető.

Nem véletlen, hogy maga az interjú Magyarországon készülhetett el, ugyanis nálunk forgatják a készülő Halo tévésorozatot, Kiki Wolfkill is ezért tartózkodik hazánkban. A mai nap folyamán külön videóként, 4K-s minőségben is fel fog kerülni egyébként ez az interjú a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Az interjú után persze jöttek a hazai gamer újságírás nagyjai (Stöki szerint moguljai, avagy pápái), és egy fergeteges podcasttal zárták le az őszi Game Pass Fesztivált.

Hirdetés

A tegnapi livestream legjobb pillanatait az alábbi rövid összefoglalóban gyűjtöttük össze:

A megszokott módon természetesen a teljes adást is visszanézhetitek: 

Köszönjük, hogy három héten át minden este velünk tartottatok, reméljük, lesz még erre alkalom a jövőben is. Ha újra meg szeretnétek nézni az őszi fesztivál adásait, vagy akár a tavaszi szezon streamjeit, akkor érdemes YouTube-csatornánkon az ezeket tartalmazó lejátszási lista felé venni az irányt. Amennyiben pedig további tartalmainkról sem akartok lemaradni, a feliratkozás gomb heves nyomkodását tudjuk javasolni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)