Hirdetés

Ezek az elborult gamer képrejtvények kiégették az agyunkat

|

Kétségtelenül a képrejtvények ütötték a legnagyobbat és legfájdalmasabbat, de érdemes visszanézni a Game Pass Online Fesztivál kvízshow-jának egészét is.

Hirdetés

Az őszi etapban debütáltak a kvízek, melyeket nagyon szerettetek, így természetesen visszatértek a Game Pass Online Fesztivál 2021-es tavaszi szezonjában is. A mostani első ilyen adásban a GameStar csapata vett részt több-kevesebb sikerrel. 

Konkrét feleletválasztós kvízek mellett ezúttal is kaptunk elborult képrejtvényeket (ezeket alább ti is megtaláljátok), valamint rajzolnunk is kellett. Spoiler: egyáltalán nem tudunk rajzolni, egérrel meg főleg nem.

Hirdetés

A tegnap esti kvízműsor legjobb pillanataiból alább találtok egy mókás gyűjtést. A képrejtvények miatt utólag is elnézést kérek az alkotók helyett. Egyszer remélhetőleg megbűnhődnek ezért. 

Természetesen most is vissza tudjátok nézni a streamet, vagy persze be is pótolhatjátok azt, ha esetleg valamiért tegnap lemaradtatok volna róla. A heti műsort itt éritek el.

A műsorban szereplő képrejtvényeket az alábbi galériában is megtaláljátok, bátran támadjátok be velük a pajtásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)