Hirdetés

Ezek HP és Sasa kedvenc Game Pass játékai

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi adásában HP és Sasa osztottam meg veletek személyes kedvenceik listáját a Game Pass kapcsán.

Hirdetés

Folytatódik a 2021 őszi Game Pass Online fesztivál, tegnap például HP és Sasa kezdett el csevegni arról, hogy melyek összességében a legjobb olyan játékok, amiket a Game Pass előfizetők is bármikor kipróbálhatnak. Nem kevés cím található meg a Game Pass kínálatában, így bőven tudtak miből válogatni a srácok. 

Többek között olyan játékok kerültek elő a beszélgetés folyamán, mint a Quake, az A Plague Tale: Innocence, vagy épp a Dishonored 2.

Hirdetés

Természetesen most is összeszedtük a tegnap livestream legjobb pillanatait, ezt az alábbi kis videóban találjátok meg.

Ha pedig a teljes tegnap esti adást újra akarjátok nézni (vagy épp pótolni), akkor erre is lehetőségetek van.

A Game Pass Online Fesztivál teljes programját és a rendezvénysorozattal kapcsolatos összes fontos információt ide kattintva éritek el. Ma este 19 órakor mazur és Grath fognak beszélgetni a Game Pass felhozatalában is megtalálható legjobb indie játékokról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)