Hirdetés

Ezek voltak a Game Pass Online Fesztivál legjobb pillanatai

|

Mogács Dánielnek a vadnyugat kihívásaival, Istinek a technika ördögével, míg Unfieldnek a klasszikus versenyautókkal gyűlt meg a baja.

Hirdetés

Négy héten át pörgött májusban a Game Pass Online Fesztivál, május 4-től egészen 31-ig. Rengeteg emlékezetes pillanatot köszönhettünk ezalatt a videojátékos livestreameknek, karanténkoncerteknek, talk show-beszélgetéseknek, és persze a Checkpoint podcastoknak (avagy Microsoft Éjszakák, ugyebár). Most ezek közül gyűjtöttük csokorba a legszórakoztatóbbakat. 

Hirdetés

Game Pass Online Fesztivál 2020 lejátszási listában az összes videót megtaláljátok, de ha tényleg csak pár percben szeretnétek megnézni a fesztivál esszenciáját, akkor az alábbi videó tökéletes szolgálatot tesz majd a számotokra. 

Ugyan az Game Pass Online Fesztivál véget ért, de természetesen a GameStar Hungary YouTube-csatornán továbbra sem állt meg az élet, sőt, egész júniusában (és azon túl is) gőzerővel dübörögnek majd az új tartalmak. Ha nem akart lemaradni legfrissebb videóinkról, akkor mindenképp iratkozz fel te is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)