Hirdetés

Black Friday Game Show - Game Pass Online Fesztivál 2. nap

|

A Game Pass Online Fesztivál második napján az ügyesség teret enged az észnek: videojátékok helyett ezúttal egy különleges game show-ban bizonyítanak a vendégek.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál 10 napja során természetesen a legjobb játékok és ütős akciók vannak fókuszban, a mai adásban azonban nem azt teszteljük, mennyire ügyesek a vendégek kontrollerrel a kézben.

Aza, daev, Paplovag, Sirius, Szirmai Gergő és Videojáték Zsolti klasszikus játékok újszerű változataiban bizonyíthat majd.

Hirdetés

Az adás - mint mindig - este 7-kor kezdődik a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán.

Lehet, hogy néhány Game Pass kulcs ezúttal is gazdára talál az adás során, már csak ezért is érdemes velünk tartani.

A Game Pass Online Fesztivál teljes programját megtaláljátok itt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)