Hirdetés

Fergeteges Checkpoint Podcast zárta a Game Pass Online Fesztivál őszi etapját

|

Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP a Game Pass Online Fesztivál zárónapján is odatették magukat.

Hirdetés

Ha vasárnap, és éppen fut a Game Pass Online Fesztivál, akkor teljesen egyértelmű, hogy csak és kizárólag a Checkpoint Podcast, avagy a Microsoft Éjszakák lehet nálunk műsoron. Most, a 2021 őszi évadban sem volt ez másként, így az egész műsormenetet egy ilyen podcast zárta a tegnapi napon.

Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP a videojátékos grafika fontosabb mérföldköveiről beszélgettek, de természetesen szó esett sok minden másról is az adásban. 

Hirdetés

Az adás legjobb, legviccesebb pillanatait ebben a videóban gyűjtöttük össze:

A teljes livestreamet pedig itt tudjátok visszanézni:

Most ennyi volt a 2021 őszi Game Pass Online Fesztivál, de nagyon reméljük, hogy 2022-ben is visszatér majd ez a formátum, amit nagyon szeretünk csinálni mi magunk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)