Hirdetés

Fradi színekkel sokkolta Dobos Evelin Ganxsta Zolee-t a Game Pass Fesztiválon

|

Ganxsta Zolee rajongói valószínűleg pontosan tudják, hogy ő bizony az Újpestnek drukkol. Nos, Dobos Evelin ezzel nem volt tisztában.

Hirdetés

Dobos Evelinnek jó humorral rendelkező barátai vannak, ez már a Game Pass Fesztivál tegnap esti adásának legelején kiderült. Evelin ugyanis megkérdezte pajtásait, melyik magyar csapatnak drukkol szerintük Ganxsta Zolee, az adott gárda színeit akarta ugyanis viselni a livestream során. A vicces kedvű barátok el is árulták Evelinnek, hogy Zolee masszív fradista, így a gyönyörű színésznő zöld felsőben, fehér sállal ült le FIFA-zni. Egyetlen probléma van csak mindezzel: Ganxsta Zolee világéletében az Újpestnek drukkolt.

Persze hőseink ezen gyorsan túllendültek, és már indulhatott is a játék. Egymás oldalán és egymás ellen is kipróbálták magukat FIFA 21-ben, azt pedig egyetlen pillanatig se feledjétek el, miközben a lentebbi videókat nézitek, hogy Evelin most először játszott FIFA-val. Ennek tükrében pedig mindenképp megsüvegelendő teljesítmény nyújtott. 

Hirdetés

A tegnapi adás rövid összefoglalóját itt találjátok:

A teljes livestreamet pedig visszanézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy itt lentebb:

Ma este az őszi Game Pass Fesztivál utolsó koncertje következik, a Mary PopKids zenél majd nektek 19 órától.  Ha nemakartok lemaradni, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A harmadik hét programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)