Hirdetés

Sirius sáskát eszik vacsorára

|

A Game Pass Online Fesztivál nyitónapján Sirius veszi fel a harcot a Gears Tactics szörnyeivel. Vajon sikerrel jár?

Hirdetés

Május 4-én hivatalosan is elrajtol a Game Pass Online Fesztivál, ami négy teljes héten keresztül minden este izgalmas gameplay streamekkel, exkluzív karantén koncertekkel, közéleti talkshow-val és gaming podcastokkal jelentkezik.

Hirdetés

A fesztivál első vendége Sirius lesz, aki térdig sáskavérben gázolva próbál majd meg rendet tenni a Gears Tactics világában. Az élő adás este 7-kor kezdődik, ha nem akartok lecsúszni róla, már most kattintsatok oda!

Ha esetleg lemaradtatok volna arról, hogy mi is pontosan a Game Pass Online Fesztivál, akkor kattintsatok ide a teljes programért, vagy nézzétek meg, ahogy Kaci és Kiss Imi vázolják a dolgot:

Ha pedig véletlenül sem szeretnétek kihagyni a következő szűk egy hónap legizgalmasabb élő adásait, akkor már most iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra alább, hiszen minden este itt jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)