Hirdetés

Hogyan változik meg a játékipar 2020-ban?

|

A koronavírus-járvány bizony a teljes játékipart is alapjaiban felforgatta. A Checkpoint podcast tagjai ezt a témát járják körül a Game Pass Online fesztivál mai adásában.

Hirdetés

Egy fantasztikus héten vagyunk túl, ahol minden este valamilyen különleges program várt rátok az Xbox Game Pass Online Fesztivál keretén belül. Természetesen vasárnap sem maradtok program nélkül, a legendás Checkpoint podcast különkiadásába hallgathattok most bele.

Hirdetés

Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa nem kisebb téma feldolgozására vállalkoztak, mint hogy milyen lesz a videojátékipar 2020-ban. Az adás a már megszokott módon este 19 órakor kezdődik a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán. Kommentben pedig természetesen ti is hozzászólhattok az adáshoz.

Az első hétnek vége, de ne feledjétek, a Game Pass Online Fesztivál egészen május 31-ig tart! Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

A borítóképet Sebesi Sándor készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)