Hirdetés

Mogács Dániel bankot rabol, és élőben nézheted!

|

Az ország egyik legnépszerűbb humoristája az Xbox Game Passba újonnan bekerült Red Dead Redemption 2-be veti bele magát.

Hirdetés

A karantén alatt sokan megpróbálják hasznosan tölteni az idejüket. Van, aki nyelvet tanul, van, aki életmódváltásba kezdett, és olyan is akad, aki elindította saját Twitch csatornáját. Ez utóbbi csoportba tartozik Mogács Dániel is, aki az Xbox Game Pass Online Fesztivál csütörtöki vendége lesz.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass kínálatának egyik új címe az elmúlt évek egyik legjobb játéka, a Red Dead Redemption 2. Ha eddig kimaradt volna, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy pótoljátok, hiszen ha még nem próbáltátok a szolgáltatást, akkor az első hónapban a Game Pass Ultimate előfizetést most 300 forintért zsákolhatjátok be. De ha előbb inkább csak belenéznétek, akkor Mogács Dániel és Kiss Imi tolmácsolásában most megtehetitek:

Egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, és Mogács Dániel sem most lesz utoljára vendég, úgyhogy ha nem akartok lemaradni az adásokról, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)