Hirdetés

Vajon Majka le tudja focizni Ganxsta Zoleet?

|

A Game Pass Online Fesztivál legkülönlegesebb adásával jelentkezünk, amiben Majka, Ganxsta Zolee, Fura Csé és Lotfi Begi is közreműködnek.

Hirdetés

Májusban hétfőtől csütörtökig a videojátékoké a főszerep a Game Pass Online Fesztiválon, de ez természetesen nem az jelenti, hogy kizárólag hivatásos gamereket hívtunk meg. A virtuális bogyót ezúttal zenészek kergetik.

Hirdetés

Lotfi Begivel már találkozhattatok a pénteki koncerten. Az ő közreműködésével jött össze az alábbi csodacsapat, melynek tagjai, Fura Csé, Ganxsta Zolee és Majka a PES 2020-ban esnek majd egymásnak. Este 7-kor kezdünk, ezt ti sem akarjátok kihagyni!

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)