Hirdetés

A zenész, a sportoló és a politológus elmennek egy koncertre

|

A cím akár egy vicc kezdete is lehetne, de nem az. Vitáris Iván, Kiss Gergely és Kéri László beszélget Kiss Imivel a rockzenéről.

Hirdetés

Kéri László számtalanszor volt már Kiss Imi vendége az unlimited csatornán, most azonban két további sztárvendég is csatlakozik a pároshoz, hogy meséljenek egy kicsit a zenével való viszonyukról. Az Ivan and the Parazol frontembere, Vitáris Iván, és a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely is a műsor vendége lesz, és bár karrierjüket tekintve ennél távolabb talán nem is állhatnának egymástól, mégis van valami, ami összeköti őket. 

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a rockzene szeretete. A mai Xbox Game Pass Online Fesztivál adás ezt a témát járja majd körül, tartsatok velünk, kérdezzetek, szóljatok hozzá!

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel a csatornánkra, csodálatos érzés az:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)