Hirdetés

Game show-ban bizonyíthattak a videojátékos újságírás veteránjai

|

Hancuval kiegészülve esett neki a Checkpoint Podcast csapata a Game Pass Online Fesztivál legújabb game show-jának.

Hirdetés

Múlt szombaton már megtapasztalhattátok, milyen is a Game Pass Online Fesztivál-féle game show, az új műsorformátum, amire ebben az etapban a régebbi kvízeket cseréltük le. Gyakorlatilag a Fedőnevek társasjáték online, illetve "gameresített" változatával játszottak a vendégek, után pedig jöhetett egy kis "geek" ország-város. 

Ezúttal Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP, valamint a Telex szerkesztője, Hanula Zsolt, azaz Hancu tették próbára magukat. Felsorakozott tehát a gamer újságírás nagy generációjának legtöbb fontos képviselője. 

Hirdetés

A tegnap esti adás legjobb pillanatait most is egy külön videóban nézhetitek meg összegyűjtve.

A teljes livestreamet pedig alább tudjátok bepótolni, ha esetleg valamilyen okból elmaradtatok volna róla.

Ma este viszont már tényleg semmiképp sem érdemes lecsúszni a záróadásról, hiszen jön a 2021 őszi Game Pass Online Fesztivál utolsó felvonása, egy Checkpoint Podcast, melyben a szokásos csapat, vagyis Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP fognak beszélgetni a videojátékok grafikájának fejlődéséről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)