Hirdetés

Ganxsta Zolee megmutatja, hogyan kell FIFA-zni - Game Pass Fesztivál 17. nap

|

Dobos Evelin és Ganxsta Zolee néz ma bele a FIFA 21-be a Game Pass Fesztivál keretében.

Hirdetés

Utolsó játszós napjához érkezett a Game Pass Fesztivál őszi felvonása, de ha csak egy streamet néztek meg a héten, mindenképp ez legyen az. A kontrollert ugyanis nem más, mint Ganxsta Zolee veszi kézbe, aki a múltheti World War Z-zés után visszatérő Dobos Evelinnek mutatja meg, hogyan kell profi módon FIFA-zni. 

Hirdetés

A rapper tavasszal is volt már nálunk, akkor Lotfi Begivel, Fura Csével és Majkával tépték szét egymást a PES 2020-ban, most viszont nem Evelin ellen, hanem vele együttműködve fog kapura rúgni. Az adás szokás szerint 19:00-kor kezdődik, és élőben követhetitek alább, az Xbox Magyarország Facebook oldalán, vagy a GameStar YouTube-csatornáján. Majka sajnos ismert okokból nem tud most velünk lenni, de innen is mihamarabbi felépülést kívánunk neki!

Holnap a fantasztikus Mary Popkids ad majd koncertet, aztán retro gamer kvíz és Checkpoint különkiadás zárja a hetet és a Game Pass Fesztivált. Iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)