Hirdetés

GoodLike alaposan megtörte a kasznit

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi videojátékos livestreamjében a DiRT Rally 2.0 került elő.

Hirdetés

Tegnap este GoodLike volt a Game Pass Online Fesztivál legújabb vendégstreamere, az adásban pedig a DiRT Rally 2.0 került elő. Azt mindenképp megtanulhattuk a livestreamből, hogy nem érdemes annyira összetörni a raliautókat, hogy az elülső fényszórókat kukázni kelljen. 

Hirdetés

Az éjszakai pályákon ugyanis így szegény GoodLike vaksötétben ment, az erdős részekre pedig még a csillagok és a Hold fénye sem szűrődött be, így csak a játékbéli jelzésekre és persze hűséges navigátorára, Kacira számíthatott, aki végig a streamer fülébe duruzsolta tanácsait. Természetesen ahogy mindig, úgy most is visszanézhető az egész adás a YouTube-csatornánkon, illetve itt is, ha ráböktök a Play gombra.

Ma 19 órakor a Fun with Geeks csatorna házigazdája, daev váltja GoodLike-ot, régi cimboránk a végtelenül cuki Ori and the Will of the Wisps kihívásainak veselkedik majd neki. Ha nem akartok lemaradni róla, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)