Hirdetés

Goodlike nem kíméli a rally autókat

|

A Game Pass Online Fesztiválon újra a lóerőké a főszerep, ezúttal a DiRT Rally 2.0 pályáin száguldozunk Goodlike társaságában.

Hirdetés

A Game Pass kínálatában számos sportjáték megtalálható, raádásul a PES és az NBA 2K mellett autós szimulátorokból sincs hiány. A Forza Horizon 4 és az F1 2018 után most még durvább terepre merészkedünk: a kedd esti adásban Goodlike lesz a vendégünk, aki egyébként is imád vezetni, így egy abszolút testhez álló játékot választott.

Hirdetés

Hogy a DiRT Rally 2.0 murváján hogy teljesít a fiú, azt ti is megnézhetitek ma este 7-től a YouTube csatornánkon, ahol természetesen kérdezhettek is.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)