Hirdetés

Hajmeresztő gamer kiegészítőkről beszélgettünk a Checkpoint különkiadásában

|

Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa előásták azokat a perifériákat és hardvereket, amelyeknek örökre a feledés jótékony homályába kellett volna burkolóznia.

Hirdetés

Tegnap este lepörgött a Game Pass Fesztivál Checkpoint podcastja, avagy a Microsoft éjszakák második adása. Stöki, Grath, mazur, HP és Sasa ezúttal a legfurább gamer kiegészítőkről beszélgettek. Természetesen előkerült a Nintendo legendás Power Glove csodakesztyűje, de más ismert és elfeledett, hajmeresztő perifériákat is mutogattak az úriemberek. 

Hirdetés

A megszokott módon most is összegyúrtuk a livestream legjobb pillanatait egyetlen rövid összefoglaló videóba.

A teljes adást a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy alább tudjátok újra megnézni.

Ma ismét gameplay streammel folytatódik a fesztivál, 19 órakor daev, Paplovag, Sirius és a Videojáték Zsolti esnek majd neki a Groundednek. Ha nem akartok lemaradni erről az adásról sem, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A harmadik hét programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)