Hirdetés

Halálos iramban nyomja Isti és Unfield a Forza Horizon 4-ben

|

Folytatódik a Game Pass Online Fesztivál, ezúttal Isti és Unfield mérik össze tudásukat a Forza Horizon 4 aszfaltján. Most kiderül, ki a tapasztaltabb sofőr.

Hirdetés

Hatalmas lendülettel vetettük bele magunkat tegnap a Game Pass Online Fesztiválba, ami négy héten keresztül minden este jelentkezik. Az ország legismertebb streamerei mellett népszerű zenei előadók, színészek, sportolók, és számos egyéb sztárvendég is tiszteletét teszi majd az este 7-kor kezdődő streamekben.

Hirdetés

A mai adás középpontjában az elmúlt évek egyik legjobb versenyjátéka, a Forza Horizon 4 áll majd, a virtuális volán mögé pedig két gyakorlott pilóta, Isti és Unfield ültek, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsék, melyikük az országutak királya. A srácok a jövő héten is összecsapnak majd, de akkor egészen más feltételek mellett, egy másik játékban.

Természetesen ma is gazdára talál majd néhány Game Pass Ultimate kulcs a nézők között, úgyhogy már csak ezért is érdemes velünk tartani:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)