Hirdetés

Hatalmas buli lett a Hősök karanténkoncert

|

Mentha és Eckü, vagyis a Hősök szétrúgták a ház oldalát a Game Pass Fesztiválon.

Hirdetés

Akik már nyáron is követték a Game Pass Fesztivál élő adásait, azok pontosan tudják, hogy a klasszikus videojátékos livestreamek mellett másfajta élő adások is színesítik a fesztivál műsoraink palettáját. Ilyen például a Checkpoint podcast, amelynek első őszi része holnap este esedékes, illetve ilyenek az exkluzív karanténkoncertek is. 

Természetesen az őszi etapból sem maradhattak ki a zenés megmozdulások, tegnap este pedig Mentha és Eckü, vagyis a Hősök adtak nekünk egy fergeteges koncertet. 

Hirdetés

A tegnapi rész legjobb pillanatait a megszokott módon most is külön videóban gyűjtöttük össze nektek.

A teljes tegnapi adást itt a megszokott módon teljes egészében újranézhetitek:

Ma 19 órakor egy új formátum debütál a Game Pass Fesztiválon, egy kvíz show-val folytatódik az adásmenet. Ha erről sem akartok lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)