Hirdetés

Hivatalos: bekerül a Rainbow Six: Siege az Xbox Game Passbe

|

Alig pár napot kell csak rá várni, ráadásul egyből három platformon pörgethetik az előfizetők a Rainbow Six: Siege-et.

Hirdetés

Tegnap még csak sejteni lehetett, de mára hivatalossá vált, hogy az Xbox Game Pass kínálata napjaink egyik legnépszerűbb multis játékával bővül, bekerül a felhozatalba a Rainbow Six: Siege. Erre ráadásul nem is kell már sokáig várni, ugyanis egészen pontosan három nap múlva, október 22-én válik elérhetővé a Game Pass-előfizetők számára a Siege. 

A 60 millió regisztrált játékosból álló masszív Siege-közösség három platformon bővülhet újoncokkal mindennek köszönhetően, ugyanis a Rainbow Six: Siege PC-n, Xbox konzolokon és androidos mobileszközökön is elérhető lesz a Game Pass keretein belül - utóbbi megoldás alatt értelemszerűen a Project xCloudot kell érteni.

Hirdetés

Ha tehát eddig még nem tettetek volna próbát a Rainbow Six: Siege-dzsel, és rendelkeztek Game Pass előfizetéssel, akkor itt a remek alkalom a pótlásra. A Siege egyébként a next-gen konzolokat sem kerüli el, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni - az új változatokba pedig természetesen magatokkal tudjátok vinni a jelenleg generációs verzióban elért eredményeiteket, szóval ha esetleg Series X-et terveztek vásárolni, akkor is érdemes már most belekezdeni a játékba. 

A Rainbow Six: Siege eredetileg 2015 áprilisában jelent meg, diadalmenete tehát már több mint öt teljes éve tart. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)