Hirdetés

Hogy bírják a karantént a humoristák?

|

A Game Pass Online Fesztiválon Dumaszínház napot tartunk, de kicsit másképpen, mint ahogy azt megszokhattátok eddig.

Hirdetés

Mogács Dániellel már az első héten is találkozhattatok, hiszen Kiss Imivel egy igencsak emlékezetes Red Dead Redemption 2 streamben küzdöttek meg nemcsak játékbeli, hanem való életbeli kihívásokkal is. Ma remélhetőleg könnyeb dolguk lesz, hiszen legalább a játék nem áll majd az útjukba. Persze az áram ettől még ugyanúgy elmehet, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Ahogy megszokhattátok, szombat esténként egy kicsit lelazulunk, a gameplay-ek és zenei koncertek helyét a könnyed beszélgetések veszik át. Nem lesz ez másként most sem, Kiss Imi vendégei ugyanis  Bálint Ferenc, Felméri Péter és Mogács Dániel lesznek.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)