Hirdetés

Idén ősszel megújulva tér vissza a Game Pass Online Fesztivál!

|

Ezúttal nagyjából másfél héten át várunk benneteket változatos livestreamekkel

Hirdetés

Már nagyon vártuk, hogy végre elárulhassuk nektek, de nem kell tovább magunkban tartanunk a nagy hírt: ősszel is visszatér a Game Pass Online Fesztivál, a GameStar és az Xbox közös online rendezvénysorozata, amelynek természetesen ezúttal is a GameStar Hungary YouTube-csatorna és az Xbox Magyarország Facebook-oldala ad otthont!

Nagyjából a megszokott menetrend szerint zajlik most is minden, de persze azért készülünk meglepetésekkel, újdonságokkal. A 2021 őszi Game Pass Online Fesztivál egészen pontosan november 19. és 28. között lesz, vagyis már pénteken érkezik az első adás. Minden nap 19:00-kor kezdjük el a bulit, ez sem változott. Sűrű tíz napnak nézünk elébe, ahol bemutatjuk, mit hozott 2021 a játékosoknak.

A Black Friday időszak alatt természetesen a hardverekkel is foglalkozunk majd, nem csak a videojátékokkal. Kibeszéljük, mit is tud ma az új generáció kihozni egy LG OLED tévéből az olyan játékokkal, mint a Forza Horizon 5.

Hirdetés

Pénteken rögvest egy gameplay livestreammel kezdünk, ebben az adásban a Pamkutya duó, valamint JustVidman lesznek a vendégeink, akik a nemrég megjelent (és az EA Playnek hála az Xbox Game Pass Ultimate-ben is kipróbálható) Battlefield 2042-nek esnek neki.

A hétvége most is egy kvíz és az örök kedvenc, a Checkpoint podcast párosából áll össze. Az első szombaton rögtön Aza, daev, Paplovag, Sirius, Szirmai Gergő és Videojáték Zsolti csap össze egy Black Friday kvízben. Vasárnap jön az öt veterán, újra Stöki szóviccbombái elől menekül Grath, mazur, HP és Sasa, a téma pedig ezúttal a couch co-op játékok világa lesz.

A második héten egy karácsonyi hardveres kibeszélővel indítunk, ebben a beszélgetésben Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője, valamint Kaci, mazur és Handrás, avagy Horváth András vesznek részt. Az ünnepek előtt tényleg nem árt gyorsan átvenni, mit is lesz érdemes tényleg odapakolni a karácsonyfa alá.

Kedden viszont már vissza is térünk a videojátékokhoz, HP és Sasa veszik elő a Game Pass tíz legnépszerűbb játékát. Kedden Grath és mazur ülnek le szívük kis csücskeivel foglalkozni, ezen az estén ugyanis a legjobb független játékokat próbálják ki a Game Pass kínálatából. Csütörtökön ismételten egy all-star csapat lép pályára, jön daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti, a srácok co-op játékokat fognak nyúzni. Pénteken pedig Winkler Róbert és Vályi István dinamikus duója driftelhet nagyokat Mexikóban a Forza Horizon 5-nek hála.

Szombaton jön a második nagy kvíz, melyben ezúttal Hancu, Grath, HP, mazur, Sasa és Stöki is bizonyíthat. Hat veterán újságírót fogunk alaposan megkínozni a karácsonyi tematikájú kvízkérdésekkel. Végezetül az utolsó napon a jól megszokott módon egy Checkpoint adás zárja a fesztivált. Az állandó csapat a videojátékos grafika mérföldköveit eleveníti majd fel ebben a podcastban.

A teljes programot itt találjátok (a kép kattintás után megnő):

Ha egyetlen esti adásról sem szeretnétek még csak véletlenül sem lecsúszni, akkor mindenképpen ajánlatos feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára. Az egyes adásnapok livestreamjeiről külön hírekben is be fogunk számolni, az adások másnapján pedig összefoglaló videókban emeljük ki a legemlékezetesebb, vagy épp legviccesebb pillanatokat. 

A GameStar saját stúdiójában végig LG OLED tévéken zajlik majd a játék. A Game Pass Online Fesztivál életre hívásában a Konzolvilág is segítségünkre volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)