Hirdetés

Így driftel a Forzában Winkler Róbert és Vályi Pista

|

Rommá tuningolt verdákkal csapatták vendégeink a Game Pass Online Fesztivál tegnapi adásában.

Hirdetés

Tegnap este lepörgött az őszi Game Pass Online Fesztivál utolsó videojátékos livestreamje, vagyis az az adás, melyben Winkler Róbert és Vályi Pista nyúzták a Forza Horizon 5-öt. Meghívott vendégeink nem csak random versenyeknek estek neki, az autóvásárlásra, és a tuningolásra is bőven fordítottak időt. Kétségtelenül ez lett a mostani szezon egyik legjobb adása, Winkler és Vályi is brillíroztak.

Hirdetés

Mint minden nap, most is összeszedtük a tegnapi adás legviccesebb, legemlékezetesebb pillanatait egy külön kis videóba.

A teljes adást alább tudjátok visszanézni.

Ma este 7 órakor Stöki, Grath, Sasa, HP, mazur és Hancu lesznek a vendégeink, a srácok egy game show-ban bizonyíthatnak. Holnap pedig ismételten visszatér a mai csapat (mínusz Hancu), és egy újabb Checkpoint Podcast, avagy Microsoft Éjszakák adással zárják a 2021-es őszi Game Pass Online Fesztivált. Egyik adásról sem lesz érdemes lemaradni!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)