Hirdetés

Így még tuti nem játszottad a The Sims 4-et - Game Pass Fesztivál 9. nap

|

Dobos Evelin, Paplovag és BZ kreativitását és improvizációs készségeit is próbára teszi majd a mai adás, ahol a The Sims 4-ben kell alkotniuk, miközben a többiek irányítják őket.

Hirdetés

A Game Pass Fesztiválon igyekszünk mindig egy kicsit megbolondítani a dolgokat. Így történt például, hogy a hétfői World War Z streamben három különböző platformról játszottunk együtt, jómagam például egy Galaxy Note 20 ultráról csatlakoztam be. Ma hardveresen nem bonyolítjuk a játékosok dolgát, de így is bőven várnak majd rájuk kihívások, hiszen egymásnak adnak feladatokat a The Sims 4-ben.

Hirdetés

Dobos Evelin visszatér a hétfői zombivadászat után, hozzá csatlakozik Paplovag és a mi drága BZ-nk. Mindez szokás szerint este 7-től az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  illetve a  GameStar YouTube-csatornáján (és persze itt alább), de fontos megjegyezni, hogy a szereplők a YouTube-chatet nézik majd elsősorban, ott tudtok kérdezni is.

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem (a heti programot itt találjátok meg), akkor bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)