Hirdetés

Így változtatta meg a koronavírus a színészek életét

|

Színművészek beszélgettek arról, milyen hatást gyakorolt munkájukra és mindennapjaikra a járvány.

Hirdetés

Szombatonként Kiss Imi beszélget válogatott vendégeivel a Game Pass Online fesztivál tradíciói szerint (három hét után már nem túlzás hagyományt emlegetni). Megszólaltatott már sportolókat és rockimádókat is, legutóbb pedig színészek nyíltak meg neki.

Hirdetés

Sztarenki Dóra, Kautzky Armand és Ember Márk az elmaradt színházi elődadások, filmes és tévés szerepek, szinkronmunkák dacára is pozitív tudott maradni, miközben sok mindent átértékeltek életükben. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen, korábban elhanyagolt tevékenységekre tudtak végre időt szakítani, miként kapcsolódnak a videojátékokhoz, továbbá milyen szakmai kihívásokra vágynak, akkor itt vissza is tudjátok nézni a beszélgetést.

Ma este pedig egy Checkpoint podcasttal (de nevezhetnénk Microsoft Éjszakáknak is) folytatódik a Game Pass Online Fesztivál, amiben három generáció legjobb Xbox játékairól beszélgetnek a srácok. Ne felejtsetek el feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem szeretnétek lemaradni erről sem:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)