Hirdetés

Imi kihúzta a csávából Viszkok Fruzsit és Csecse Attilát

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi videojátékos livestreamjében Fruzsi, Attila és Imi a Human: Fall Flatet próbálták ki.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög a Game Pass Online Fesztivál utolsó hete, tegnap például a Human: Fall Flat került elő, ami természetesen az összes korábban bemutatott játékhoz hasonlóan szintén ingyenesen elérhető azoknak, akik rendelkeznek Xbox Game Pass előfizetéssel. 

Hirdetés

Ezúttal Viszkok Fruzsi és Csecse Attila tértek vissza, hozzájuk pedig az Online Fesztivál társ-műsorvezetője, Kiss Imi csatlakozott - jól is tette, mert nélküle bizony nem sokra mentek volna a vloggerek. Lelkesedésből persze így sem volt hiány, Imi pedig gond nélkül átrángatta a csapatot a puzzle-elemekkel feldobott platformjáték pályáin. Mindezt ti is visszanézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, és persze itt is, ha ráböktök a nagy Play gombra.

Ma este, 19 órakor a Game Pass Online Fesztivál utolsó videojátékos streamje következik, amelyben Videojáték Zsolti, Aza, Sirius és daev szállnak tengerre, a srácok a Sea of Thievesszel fognak játszani. Pénteken Ivan & The Parazol koncerttel várunk benneteket, szombaton stand-upos talk show következik, vasárnap este pedig egy Checkpoint podcasttal zárjuk le a négy héten át pörgő fesztivált. Ha ezekről sem akartok lemaradni, akkor bátran iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)