Hirdetés

Jánosik Gergő és ZsDav darabokra ütötte a creepereket

|

A Game Pass Online Fesztivál legutóbbi livestreamjében a Minecraft: Dungeons volt terítéken, Jánosik Gergő és ZsDav belevetették magukat a családbarát Diablóba.

Hirdetés

Jánosik Gergő és ZsDav követői pontosan tudják, hogy a srácok kenik-vágják a Minecraft összes apró kis trükkjét, most viszont teljesen új vizekre eveztek. Az alapjátéktól elszakadva ugyanis a Minecraft: Dungeons egy új irányba, az ARPG zsáner felé indult el, a két népszerű videós pedig most ezt a játékot próbálta ki, ha már éppen tegnap jelent meg a játék, és azonnal az Xbox Game Pass kínálatában is helyet kapott.

Hirdetés

És hogy milyen is lehet egy Diablóba oltott Minecraft? Erre a kérdésre tartalmas választ kaphattok, ha megnézitek a Game Pass Online Fesztivál tegnap esti adását, amelyben a srácok csúnyán elkenték az összes creeper száját. Természetesen a korábbi streamek is bármikor visszanézhetőek a GameStar Hungary YouTube-csatornán

Ne feledjétek, hogy ezen a héten még gőzerővel pörög a Game Pass Online Fesztivál. Csütörtökig minden nap 19 órakor indulnak a videojátékos livestreamek, péntek este karanténkoncerttel, szombaton stand-upos talk show-val, vasárnap pedig az utolsó Checkpoint podcasttal várunk benneteket. Iratkozzatok fel bátran, ha nem akartok lemaradni ezekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)