Hirdetés

Játssz és vigyél haza egy gamer monitort! - Game Pass Online Fesztivál 20. nap

|

Itt az utolsó lehetőség, hogy megkaparintsd az LG Ultragear monitort, vagy a két wireless fülhallgató egyikét.

Hirdetés

Lassan véget ér a 2021 tavaszi Game Pass Online Fesztivál, de előbb még hátra van két kifejezetten izgalmas adás. Stöki, Grath, Sasa és Hancu régi motorosok már a gamingben, de vajon tényleg mindent tudnak? A mai adásból kiderül, ahogy az is, hogy közületek ki viszi majd haza az értékes ajándékokat.

Az adás a megszokott módon, tehát 19:00-kor kezdődik, de magát a streamet már picivel korábban elindítjuk, hogy bőven maradjon még elég idő megmutatni nektek a korábbi részek legizgalmasabb, vagy épp legmókásabb pillanatait.

Hirdetés

A műsort a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalán követhetitek majd. A harmadik hét teljes programját itt éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)