Hirdetés

JustVidman és a Pamkutya duó a lövészárkokban bizonyított

|

A Game Pass Online Fesztivál első napján a Battlefield 2042 volt a terítéken.

Hirdetés

Tegnap este elstartolt a 2021 őszi Game Pass Online Fesztivál, az első adásban pedig rögtön egy nagy kedvenc, JustVidman és a Pamkutya csapta triója tért vissza, akik most is egy Battlefield játéknak estek neki, ezúttal nem túl meglepő módon az épp november 19-én, azaz tegnap megjelent Battlefield 2042-nek.

A technika ördöge visszatérő vendég a fesztiválon, péntek éjjel is tiszteletét tette nálunk, de szerencsére mint mindig, Kaci és Kiss Imi most is felülkerekedett rajta nehéz harcok, vér és verejték árán.

Hirdetés

Ahogy azt már az előző Game Pass Online Fesztiválok alatt megszokhattátok, minden nap készülünk nektek egy rövidke összeállítással, melyekben az előző esti streamek legjobb, legemlékezetesebb, vagy épp legviccesebb pillanatait szedjük össze. Alább ezt találjátok meg a tegnapi műsor kapcsán.

Ha pedig a teljes tegnap esti adást vissza szeretnétek nézni, akkor természetesen arra is lehetőségetek van - ez az összes többi Game Pass livestreamre igaz lesz.

A Game Pass Online Fesztivál teljes programját, és a rendezvénysorozattal kapcsolatos összes fontos információt ide kattintva éritek el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)