Hirdetés

JustVidman és a Pamkutya páros bevetésre indult

|

A Game Pass Fesztivál legutóbbi adásában a Pamkutya duó és JustVidman osztották a fejlövéseket a Battlefield V-ben.

Hirdetés

Tegnap este ismét egy remek streamet nézhettek azok, akik követik az őszi Game Pass Fesztivált. A Pamkutya páros JustVidmannel kiegészülve a Battlefield V-öt nyúzta, hogy kiderítsék, melyikük a legnagyobb headshot-mágus a vidéken. Persze nem a mi tisztünk ítéletet hirdetni ebben a kérdésben, az alábbi összefoglalót, illetve a teljes adást újranézve döntsetek ti magatok. 

Az adás legjobb pillanatait a szokott módon az Xbox Magyarország Facebook oldalra felkerült rövid összefoglalóban nézhetitek meg:

Hirdetés

A teljes adást pedig itt tudjátok visszanézni. Ez a későbbi műsorokra is igaz lesz, tehát minden livestream fennmarad a csatornánkon, semmi sem tűnik el végleg az éterben.

Természetesen a Game Pass Fesztivál megállíthatatlanul dübörög tovább, ma este például egy Hősök karanténkoncert következik. Ha nem akartok erről és az ezt követő adásokról sem lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)