Hirdetés

Kaci és luckeY igazi Broforce-tesók lettek

|

A tegnap esti adásban luckeY és Kaci együtt ugrottak fejest a Broforce csodálatos, de annál betegebb pixelharcaiba. 

Hirdetés

Tegnap este sem maradtatok új Game Pass Online Fesztivál livestream nélkül, egy újabb videojátékos adás következett, amelyben ezúttal luckeY vette elő a Broforce-t. Nem kellett azonban teljesen egyedül nekiugrania a '80-as évek legendás akciófilmjeit idéző kalandnak. 

Hirdetés

Kaci is csatlakozott ugyanis hozzá, ketten együtt próbálták meg teljesíteni a Broforce egyre nehezebb szintjeit. Ez pedig nem is annyira könnyű feladat, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Bizony elég sokszor kellett egymás hátsófelét kimenteni a bajból. 

Természetesen az egész adást megnézhetitek újra a YouTube-csatornánkon, vagy akár itt is, ha ráböktök erre a mutatós Play gombra itt lent. Ma este Lotfi Begi, Fura Csé, Majka és Ganxsta Zolee PES2020-ban mérik össze tudásukat, ezt az adást ide kattintva éritek majd el.

Továbbra is jönnek minden este 19 órakor a Game Pass Online Fesztivál videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai, érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni ezekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)