Hirdetés

Karanténkoncertet ad a Mary Popkids - Game Pass Fesztivál 18. nap

|

A Game Pass Fesztivál őszi etapjának utolsó koncertjét az elsősorban indie pop stílusban mozgó Mary Popkids adja. Fantasztikus buli várható, tartsatok velünk!

Hirdetés

A COVID-19 para elég csúnyán beszántotta az idei koncerteket és fesztiválokat, de azt még egy világjárvány sem akadályozhatja meg, hogy az otthonunk melegéből bulizzunk. A Mary Popkids tagjai összeálltak egy koncertre, amit ma este nálunk nézhettek meg, a dalok közt pedig akár kérdezhettek is a banda tagjaitól.

Hirdetés

Az adás szokás szerint 19:00-kor kezdődik, és élőben követhetitek alább, az Xbox Magyarország Facebook oldalán, vagy a GameStar YouTube-csatornáján. Nálunk nézik majd elsősorban a chatet a srácok, úgyhogy ha kérdeznétek vagy csak üzennétek nekik, ott érdemes megtenni.

A fesztivál lassan véget ér, de a tartalom tovább ömlik a csatornán, ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)