Hirdetés

Lábosfejű embereket is meggyógyított Viki a Two Point Hospitalban

|

A Two Point Hospital kórházaiba meglehetősen kényelmetlen betegségekkel térnek be az emberek, de mindenre van gyógyír.

Hirdetés

Erre a hétre elfogytak a gameplay streamek, a csodálatos László Viktória zárta a programot a Two Point Hospitallal, ami, ahogy a Game Pass Online Fesztiválban felbukkanó minden játék, elérhető az Xbox Game Pass kínálatában, így csak pár kattintás választ el titeket attól, hogy olcsón kipróbálhassátok PC-n vagy Xbox One-on. 

Hirdetés

Ha inkább azt néznétek, ahogy Viki játszik, indítsátok el alább a tegnapi stream felvételét, nagyjából két órányi tartalmas szórakozás vár rátok.

Ma a The Biebers karanténkoncertje miatt lesz érdemes ellátogatni csatornánkra 19:00-tól, holnap színészek beszélgetnek, vasárnap pedig a Checkpoint harmadik élő adásában a legjobb Xbox-játékokról esik szó. Tartsatok velünk mindig, ingyen örök szeretet jár érte!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)