Hirdetés

Leteszteltük a játékújságírás veteránjainak fantasy ismereteit

|

Grath, Stöki, Hancu és Sasa bebizonyították, hogy nem csak írni tudnak, a tárgyi tudásuk is megsüvegelendő - vagy remekül tippelnek.

Hirdetés

Igazán fergetegesre sikeredett a 2021 tavasz Game Pass Online Fesztivál utolsó előtt adása, melyben a videojátékos újságírás nagy veteránjai, Grath, Stöki, Hancu és Sasa veselkedtek neki egy maratoni fantasy kvíznek. Játékok, filmek, és persze indokolatlan számadatok sokasága várta őket a kérdezz-felelek során, és természetesen most sem maradhattak ki az eszement képrejtvények.

Ne feledjétek, hogy ma este 19:00-kor indul az utolsó adás, melyben Grath, Stöki és Sasa is visszatérnek, hogy mazurral és HP-val kiegészülve elővegyék varázsgömbjeiket, és megpróbálják megtippelni, mire számíthatunk a júniusi E3 során.

Hirdetés

A tegnap esti élő adás legemlékezetesebb pillanatait egy külön kis összefoglalóban szedtük nektek össze.

Most is vissza tudjátok nézni a teljes adást. Ezúttal tényleg mindenképpen érdemes, a móka minden pillanata aranyat ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)