Hirdetés

LuckeY keményebb, mint Stallone? Most kiderül!

|

Akcióhősök, metálzene, robbanás, na meg fantasztikus hangulat - valahogy így lehetne összefoglalni, miről is szól a Broforce

Hirdetés

A Game Pass több mint 100 játékot kínál nemcsak Xboxon, hanem PC-n is, ezek közt pedig a Microsoft saját címei, és olyan AAA játékok találhatóak, mint a napokban bekerülő Red Dead Redemption 2, valamint olyan indie gyöngyszemek is, mint a Broforce.

Hirdetés

Ebbe ugrik fejest kedd este 7-től luckeY, és mivel a Broforce egy kooperatív játék, Kaci is csatlakozik hozzá, hogy ne csak a műsorvezetésből, de a játékból is kivegye a részét a fesztivál alatt. Hogy a srácok hogyan boldogulnak a kihívással, és sikerül-e legyőzniük magát a Sátánt, az az élő adásból kiderül.

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)