Hirdetés

Ma este 2 DJ pakolja nálunk a lemezeket - Game Pass Fesztivál 11. nap

|

A fesztiválhangulathoz elengedhetetlenek a zenei koncertek. Ma este Yamina és Willcox varázsolnak házibulit a nappalitokba.

Hirdetés

Bár egyértelműen a videojátékok vannak a középpontban, a Game Pass Fesztiválnak a zene is nagyon fontos részét képezi. A múlt heti élő Hősök koncert után most Yamina és Willcox mixeire bulizhattok. Talán nem tudtátok, de szabadidejükben egyiken sem vetik meg a gaminget sem, erről is kérdezi majd őket Kiss Imi.

Hirdetés

Mostanra már talán senkinek nem kell mondani, de az adást követhetitek az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  illetve a  GameStar YouTube-csatornáján (és persze itt alább), viszont fontos megjegyezni, hogy elsősorban a YouTube-chatet nézzük majd, ott tudtok kérdezni is.

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem (a teljes programot itt találjátok meg), akkor bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)